Stäng
Frakt från 39:- & spårbar leverans med Postnord
Säker betalning med Klarna
Vi skickar till hela Europa
Frakt från 39:- & spårbar leverans med Postnord
Säker betalning med Klarna
Vi skickar till hela Europa
På Svenska På Norska In English

Policy och cookies

Policy

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke.

Vårt enda syfte med att samla in och spara informationen är att kunna ge dig optimal service.

Personuppgiftsbehandling

Eurotax Payback AB, org. nr. 556324-1727, behandlar personuppgifter i samband med handeln på HTTP://www.euroshop.shop och är personuppgiftsansvarigt för behandlingen. Personuppgifter behandlas för att Eurotax Payback AB ska kunna tillhandahålla sina tjänster, huvudsakligen för följande ändamål ("Ändamålen"):

- För att skapa och upprätthålla ditt personliga konto.

- För att ta emot och bearbeta  dina beställningar och skicka dina varor till dig.

- För att hantera eventuella returer.

- För att skicka dig sms-aviseringar om leveransstatus.

- För att besvara dina frågor och informera dig om nya eller ändrade tjänster.

- För att skicka marknadsföringserbjudanden som nyhetsbrev och kataloger.

-För att skicka dig enkäter som ger dig möjlighet att påverka Eurotax Payback AB:s erbjudanden och tjänster.

De uppgifter som behandlas är de uppgifter som du anger, t.ex. när du lägger beställningar, kontaktar kundtjänst eller dylikt. De uppgifter du anger omfattar t.ex. kontaktinformation, leveransadress och beställda varor("Personuppgifterna"). Personuppgifterna är nödvändiga för att Eurotax Payback AB ska kunna uppnå  Ändamålen. Viss information kan även komma att inhämtas från offentliga register eller från andra allmänt tillgängliga källor. 

Den huvudsakliga rättsliga grunden för behandlingen är att behandlingen är nödvändig för att Eurotax Payback AB ska kunna fullgöra sina åtaganden gentemot sina kunder. Vissa behandlingar baseras även på Eurotax Payback AB:s berättigade intresse att kunna bedriva sina verksamhet på ett effektivt och säkert sätt samt på Eurotax Paybacks:s skyldighet att följa rättsliga förpliktelser. Personuppgifterna kan komma tt delas med myndigheter och andra parter son Eurotas Payback AB anlitar för att uppnå Ändamålen, t.ex. för leverans. Dessa aktörer kan vara baserade i länder utanför EU/EES, se artiklarna 45-46 i förordningen 2016/679 ("GDPR"). Dessa standardavtalsklausuler finns åtkomliga här: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/. Behandlingen av Personuppgifterna kommer pågå så länge det krävs för att uppfylla Ändamålen eller så länge som Eurotax Payback AB är förpliktade att gör adetta. Därefter raderas Personuppgifterna.

Om du har några frågor kring behandlingen av Personuppgifterna kan du kontakta Eurotax Payback AB via eurotax@eurotax.se. Du kan även använda denna adress om du vill utöva någon av de rättigheter du enligt DDPR har som registrerad. Vänligen notera att rättigheterna enligt PDPR inte är absoluta och att ett åberopande av en rättighet därför inte nödvändigtvis leder till en åtgärd. Dina rättigheter enligt GDPR inkluderar följande:

- Rätt till tillgång - Enligt artikel 15 FDPR har du rätt att ta del av Personuppgifterna och att bli informerad om behandlingen. Den informationen finns i detta dokument.

- Rätt till rättelse - Enligt artikel 16 GDPR har du rätt att utan onödigt dröjsmål få felaktiga personuppgifter som rör dig rättade. Med beaktande av ändamålet med behandlingen har du också rätt att komplettera ofullständiga personuppgifter.

- Rätt till radering ("rätten att bli bortglömd") - Under vissa omständigheter har du med stöd av artikel 17 GDPR rätt att få Personuppgifterna raderade.

- Rätt till begränsning av användning - Under vissa omständigheter har du enligt artikel 18 GDPR rätt att begränsa behandlingen av Personuppgifterna.

- Rätt till dataportabilitet - Enligt  artikel 20 GDPR har du rätt att få ut Personuppgifterna i ett strukturerat, allmänt  använt och maskinläsbart format. Du har också rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

- Rätt att göra invändningar - Enligt artikel 21 GDPR har du rätt att invända mot viss behandling av Personuppgifterna, exempelvis sådan behandling som grundar sig i Eurotax Payback AB:s berättigade intressen.

Slutligen har du också rätt att inge klagomål till Datainspektionen, som kan kontaktas via datainspektionen@datainspektionen.se eller 08-657 61 00.

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25:e juli 2003 så ska besökare på en webbplats informeras om användande av så kallade cookies, samt få möjligheten att förhindra att de används.

En cookie är en liten textfil (oftast mindre än 1 kB) som sparas i din dator och lagrar information. Cookies används bland annat för att förbättra webbplatsen för användaren.

Vår webbplats använder den vänliga varianten av cookies, så kallade session cookies. När du är inne och surfar på en webbsida, skickas session cookies mellan din dator och vår server för att kunna utbyta information. Det kan till exempel gälla vad du har lagt i din varukorg, eller om du är inloggad på Mina sidor.

Vi sparar ingen personlig information via session cookies. Session cookies lagras inte permanent i din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Det finns säkerhetsinställningar i de flesta webbläsare som kan avaktivera session cookies. Oftast går det också bra att ta bort eventuella session cookies som redan har sparats.

Om du väljer att inte acceptera session cookies på vår webbplats, kommer webbplatsen inte att fungera tillfredsställande.

Vid besök på denna webbplats sker automatisk registrering av din IP-adress för mätning av besöksfrekvens.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan